Vindmøller i haven

Vindmøller i haven

Når de fleste høre ordet vindmøller tænker de straks på de kæmpe vindmøller der er at finde i vindmølleparkerne, men der er faktisk også vindmøller som private har mulighed for at købe.

Vindmølle industrien er forsat i konstant udvikling, der udvikles større og mere effektive vindmøller, men der udvikles også mindre og billigere vindmøller private kan bruge.

Fordelen ved at have sin egen vindmølle er naturligvis at der er store besparinger at hente, og indenfor få år vil vindmøllen have betalt for sig selv, og så er det rent overskud, så det er altså en rigtig god investering.

Du sikrer dig også at alt din energi kommer fra en vedvarende og grøn kilde, og du nedsætter dermed din CO2 udledning, og hjælper til at bekæmpe de klimaændringer vi står overfor.

I Danmark har vi desværre ikke altid så meget sol, men til gengæld har vi altid massere af vind. Sommer og vinter, dag og nat, vinden er der altid og producere strøm via din egen vindmølle.

De vindmøller der bliver brugt af private er simplificeret vindmøller der har en fornuftig energi produktion, og helt sikkert nok til at supplere dig med alt den energi du har brug for, hvis du naturligvis vælger en effektiv vindmølle med god placering. De er typisk ikke mere end 20 meter høje, og er bygget således at der ikke er brug for en gearboks eller generator til at styre vindmøllen mod vinden, så du behøves ikke bekymre dig om at styre vindmøllen.

dante