Hvor bliver solenergi brugt nu

Hvor bliver solenergi brugt nu

Solenergi bliver faktisk brugt til en lang række forskellige formål, end blot at producere energi til hjemmet. I takt med at teknologien bliver videreudviklet, vil denne her liste forhåbentlig også blive længere, men her er 3 steder hvor solenergi bliver anvendt med stor fordel.

Selvom det ikke er så udbredt i Danmark (som det burde være), så kan andre lande altså godt finde ud af det, specielt i Kina hvor de har busser der er får deres energi direkte fra solpaneler ovenpå bussen.

Der findes også fly der flyver på solenergi, men der går nok noget tid inden du sætter dig ind i et SAS fly der flyver på solenergi.

I nogen af de mere moderne byer, kan man faktisk se solpaneler ovenpå trafiklys, som leder strøm fra solens stråler direkte ned i trafiklyset. I store millionbyer, kan det hurtigt spare en masse strøm.

Er du træt af at din telefon løber tør for strøm når du ligger på stranden og lytter til musik, så kan du faktisk købe en bærbar solpanel oplader. Den fylder ikke mere end en iPad, og giver dig strøm så længe solen skinner.

dante