Grøn energi er fremtiden

Grøn energi er fremtiden

Vi er i gang med et langt og sejt træk. Det er for at redde jorden og menneskeheden, og det er en nødvendighed, for vi har i alt for mange år været afhængige af fossilt brændstof, der har gjort, vi er begyndt at implementere andre typer af energi, som ikke udleder CO2 og ødelægger planeten.

Den globale opvarmning er en kombination af klodens vekslen mellem kolde og varme perioder og menneskelig indblanding, hvor vi mennesker har skubbet til udviklingen i hidtil uset grad, og nu risikerer vi at ødelægge den indtil videre eneste planet, som vi kan bo på.

Der er kun en vej, og det er energikilder, som ikke forurener, og som er grønne. Det er energikilder som vand og vindenergi. Noget som kan sikre, at vi ikke varmer planeten yderligere op.

Der er meget, der kan gøres

Der er sat adskillige klimamål for planeten, og der er mange lande og private, som bruger milliarder af kroner hver måned på at være dem, som finder den løsning, som sikrer planetens overlevelse, og samtidig giver os den mulighed, at vi ikke længere bliver nødt til at flytte fra planeten, hvis vi skal overleve.

Der er også mange, som giver vores overflod og luksus skylden for, at vi i dag er ved at ødelægge alt, fordi vi ikke sætter vores forbrug ned. Det er enkle ting som bilen, og den mad vi spiser, som vi kan reducere og køre mindre i og ændre. Det vil være en masse små tiltag, som kan gøre, vi alle er med til at redde planeten. Det kan for eksempel være økologisk slik om fredagen – et lille skridt, der kan gøre meget.

Der er desværre stadig områder i verden, der er i fare for at blive destrueret på grund af vores ødelæggelse, så nu er det ved at være tid for os alle til at gøre noget.

Mange gode tiltag

Elbilen er et af de gode tiltag, som de fleste bilfabrikanter er hoppet med på. Der er ikke det firma med respekt for sig selv, som ikke i dag producerer mindst en elbil. Det er faktisk en dobbeltkonfekt, for i mange lande bliver der lige nu produceret en masse grøn energi, og bruger du så en elbil, så er der heller ingen udledning af farlige stoffer fra den, og det er jo den vej, som vi alle skal gå ud ad i fremtiden, for der er ingen vej udenom.

Den grønne energi kan i fremtiden gå fra vand og vind tilbage til atomenergi, men det, som man i fremtiden vil bruge her er stromtium. Det er et radioaktivt materiale, som langt fra er så farligt som det, vi bruger i dag, der som bekendt giver masser af affaldsstoffer.

Vi skal alle gøre en indsats, og vi er tvunget til at gøre det nu. Og Danmark er heldigvis et af de lande, som går forrest med både udvikling, brug og forskning i den grønne energi.

dante