Grøn energi og vores fælles fremtid

Grøn energi og vores fælles fremtid

For snart mange år siden opdagede vi mennesker, at vi mishandlede jorden, og at vi snart var nødt til at tage skeen i den anden hånd og kaste os over at finde en anden løsning end det at bruge fossilt brændstof, for det udleder så meget co2, at vi let kan få overophedet jorden meget hurtigere, end vi forventer.

Det er derfor, vi er på jagt efter en form for energi, som er grøn. Det kan være vand, vind eller solenergi, noget som vi om kort tid kan putte i vores elbiler, og som er med til at sikre vores klode ikke overopheder.

Den grønne og kontinuerlige energi, der ikke forurener, er den eneste vej, vi kan gå, hvis vi vil redde kloden, for vi er i gang med at udpine den i en sådan grad, at den snart vil være ubeboelig, hvis vi ikke sadler om.

At holde fokus

Grøn energi kræver, at vi er meget opmærksomme på at udvikle og omstille, og det er noget, vi skal være villige til at dele med hele verden. Det kan være områder i Asien eller Sydamerika, så det er en bekostelig affære. Vi kan ikke redde jorden alene, det kræver en holdningsændring for os alle, og at vi alle holder op med et eklatant overforbrug.

Grøn energi er et fornuftigt valg. Der er i dag mange, der vælger at bygge, så deres nye huse er 0- eller plus-energihuse, og flere og flere vælger at købe en elbil, for de vil gøre deres til at få jorden til at sænke temperaturen, så vi kan eksistere også i fremtiden.

De nye elbiler, der er kommet på markedet, er også biler med en fantastisk komfort, lang rækkevidde på en opladning og med en fantastisk bilindretning, og de er slet ikke som de biler, der tidligere er kommet på markedet.

dante